Excel boeken handige naslagwerken

Excel is een erg groot programma waar je heel veel mee kan maken. Uiteraard kun je niet alles onthouden. We hebben daarom enkele interessante naslagwerken voor je uiteengezet. Op deze manier heb je altijd een prima terugval mogelijkheid om die ene formule te coderen in Excel. Dat schiet lekker op!

Welke Excel boeken zijn er allemaal en welke moet ik hebben?

Er zijn veel verschillende boeken beschikbaar voor het werken in Excel. Speciale boeken gericht op Excel formules of draaitabellen bijvoorbeeld. Er zijn ook specifieke boeken per Excel versie beschikbaar, die behandelen zoveel mogelijk onderwerpen van de versie. Daarnaast zijn er de bekende "Excel voor Dummies" boeken die in grote lijnen en makkelijke taal het Excel programma uitleggen. niet moeilijk en voor iedereen te begrijpen. Zo maak je, je snel de basis met het werken in Excel eigen. Voor elke gebruiker is er een boek, zo kun je op je eigen niveau werken met het bekendste spreadhseet programma ter wereld!

Selectie van Excel boeken

Hieronder zie je een weergave van enkele nuttige Excel boeken die zich richten op diverse onderwerpen en bepaalde versies. Zo kies je voor jou het beste boek.


Handige tools

BTW berekenen
Rente berekenen
Wegenbelasting berekenen
Benzinekosten berekenen
Afstand meten
Bijtelling berekenen

Hierboven staan nuttige websites die vaak een rekenhulp zijn om veel voorkomende berekeningen te maken.

Weet jij er nog eentje? Meld het ons!